Over mij 


Mijn naam is Corrine Maas. Ik woon samen met mijn man, mijn dochters, katten en gerbils in Heerhugowaard. Ik werk op een Middelbare school en geef Nederlands aan leerlingen van de Beroepsgerichte Leerweg en de ISK. Twee jaar geleden hebben we ons schattige huisje gekocht, waar heel erg veel aan moest gebeuren. Dit heeft ons de afgelopen twee jaar van de straat gehouden. Inmiddels zijn we bijna klaar met de schuur. De badkamer, dubbele beglazing boven en de wc zijn nog 'projecten', maar de schuur had voor mij meer prioriteit, omdat ik daar al mijn spullen kwijt kan en de ruimte gebruik als atelier.  Nu kan ik weer volop creĆ«ren en nieuwe schattige dieren laten ontstaan. 

Als kind hield ik al van kleuren en tekenen en knutselen, maar het allermeest hield ik van het schrijven van gedichten. Die knipte ik dan leuk uit en plakte ze op een mooi gekleurd papiertje die ik ook nog versierde. Zo kon ik mezelf uren lang vermaken. 


Binnenkort hoop ik weer wat vaker naar het strand te kunnen gaan. Ik vind het heerlijk om uit te waaien en tegelijkertijd van alles wat ik daar zie liggen in mijn bolderkar te stoppen. Nu ik de ruimte heb om al mijn vondsten uit te stallen wordt het alleen maar leuker om te jutten. Al is een bolderkar met nat hout over het mulle zand trekken een behoorlijke workout. 

De prachtige duinvos had eerst een veelheid aan oranjetinten in zijn vacht, maar dat stond niet zo mooi bij de nieuwe bank. Zodoende heb ik zijn vacht en staart iets aangepast aan de kleur van de bank. Ik ben nog niet helemaal tevreden met zijn kleur, maar met zijn uitvoering des te meer. Hangt prachtig in mijn eigen huiskamer.

Lekker rommelen in mijn werkplaats. Heerlijk dat ik de "troep" kan laten liggen.